13 August, 2007

Vakantiegroeten van Mika...

Mika is in de Ardennen geweest. Helaas werkte het weer niet zo goed mee. Veel regen, kou en harde wind. Toch had Mika het wel naar zijn zin, want in het huisje naast die van Mika, waren twee kinderen en Brammetje van 3 had al gauw in Mika een grote vriend gevonden. Ook Mika houdt net als Nomad van water, want waar hij ook maar kan pootjebaden, daar grijpt hij zijn kans. Na de regen en de kou in Belgie is Mika samen met zijn baasjes naar Frankrijk getrokken, waar hij leerde te kamperen in een tent. Hij lag 's nachts aan de lange lijn heerlijk in de voortent en sliep als een roosje. Heerlijk vond hij het.......de hele dag vertoeven in de natuur. Helaas werd het vrouwtje van Mika geveld door een vreselijke rugpijn, zodat ze gedwongen waren vervroegd te vertrekken. En dat het spreekwoord Oost West Thuis Best ook voor Mika opgaat, bleek wel toen hij in huis kwam, want hij rende als een wildebras door het huis.










2 comments:

Unknown said...

Ik hoop dat het wat beter met je gaat Willy, en wat kun je goed zien dat het broers zijn. Wat mooi dat ze allemaal zo graag zwemmen.
Beterschap met je rug,en een dikke knuffel van Nomad.

willy said...

Dank je Roelie gaat inmiddels stuk beter.Op sommige foto's lijken ze echt heel veel op elkaar. je zou bijna zeggen wie is wie.
Knuffels van Mika en tot gauw