09 August, 2007

Een onverwacht bezoekje van Cai....

Wat een verrassing gisteravond toen we in het Jelsummer Aldlan liepen en we in de verte een witte hond ontdekten, die verdraaid veel op een Samojeed leek.
Eerst dachten we nog dat het de Witte Herder van iemand uit het dorp was, maar dit hondje, sprong, dartelde en straalde een en al vrolijkheid uit. Maar sterker nog.......het was Cai!!!De baasjes van Cai, Peter, Jelly en Jessica, zouden ons verrassen, maar die vlieger ging niet op, want we herkenden Jelly aan haar rode jas. Toen Cai voorbij onze boerderij liep,vertikte hij het om verder te lopen, want hij wist nog, dat hij hier een paar maandjes geleden nog dagelijks vertoefde.Na het gebruikelijke begroetingsritueel van onze honden, die natuurlijk eerst even aan Cai moesten duidelijk maken, dat hij toevallig wel helemaal onderaan de rangordeladder behoorde, kon het feest beginnen en heeft Cai gespeeld met vooral Indy. In tegenstelling tot de puppietijd, toen Indy zich eigenlijk weinig met de pups heeft bemoeid, eiste hij nu (sneu voor Aislynn, die op de derde viool moest spelen en moest toekijken hoe haar grote broer met Cai speelde), het speelplezier van Cai op. Elkaar wat uitdagen, achter elkaar aanhobbelen en rennen, wat stoeien, enz. Cai zag er super uit en sinds we hem voor het laatst hadden gezien (en dat was ongeveer een maandje geleden), was hij ook alweer enorm gegroeid. En wat een lieve sociale hond. Gisteren was hij zelfs mee naar Slagharen geweest en Jelly vertelde, dat ze op een gegeven moment maar een rustig plekje hadden uitgezocht om Cai wat rust te gunnen, want Cai was een attractie op zich daar in Slagharen! Het was natuurlijk heel erg leuk om Cai en zijn baasjes weer te zien.

1 comment:

willy said...

hoi hoi, wat leuk zeg zo een onverwacht bezoekje van Cai, en dan Indy... die nu dus wel wil spelen met de grotere Cai. Ja als baby vond hij ze maar niks maar nu een robbertje ravotten is natuurlijk veel leuker.

Wij inmiddels terug van vakantie en zal binnenkort wat foto's sturen. Groetjes