21 January, 2007

Groen spul en de boerderij...

Dit weekend heb ik bij Aislynn gezien, dat er wit/groenig spul in haar vulva zat. Dat had ik eerder gezien, Dus.........meteen even mijn aantekeningen erbij van mijn twee vorige nestjes en hieruit bleek dat ook Ayla, ongeveer twee weken na de dekking, c.q. inseminatie ditzelfde groenige spul "lekte" uit haar vulva.
Misschien dus het eerste hoopvolle teken???
Verder zijn we afgelopen donderdag officieel eigenaar geworden van een boerderijtje + loods in het Jelsummer Aldlan. Elke keer als wij hier zijn, gaan de honden uiteraard mee, zodat ze langzaam aan kunnen wennen aan hun nieuwe omgeving en territorium.........
Nou ja.......wennen......??? Ze vinden het alle vier geweldig, daar ze nu hun eigen priveterrein hebben, waar ze op dit moment naar hartelust kunnen draven, graven, onderzoeken, spelen, enz. enz. Alhoewel we op den duur dit terrein voor een gedeelte wel willen gaan vlakken, boomvrij maken en er een grasveld van maken. Maar goed.......je kunt niet alles in één keer aanpakken. Het hele terrein is goed afgesloten (Samojedenproof zal ik maar zeggen) met een omheining, die zo'n meter de grond ingaat. De vorige eigenaren hadden veel Huskies en Kooikerhondjes, die hier ook speelden. Verder staat er ook nog een loods, vol met zand, tot beschikking, zodat Ayla, Anouk, Aislynn en Indy hier ook krijgertje en uitdagertje kunnen spelen. Misschien dat hier zelfs door de K.C. Friesland Behendigheid in gaat worden gegeven. En dan zijn wij natuurlijk ook van de partij, met de honden, op Aislynn na. Want springen en gekke dingen doen, is natuurlijk straks wel gebeurd. Geen risico's!!! Bovendien hebben we ook nog een weilandje naast de loods, dus ruimte genoeg. Maar wat het allermooiste is.......de boerderij staat dicht bij een soort van kruispunt, zodat we in alle vier de windrichtingen kunnen uitwijken, om samen met de honden, lange wandelingen of fietstochtjes te kunnen samen maken.
Vanmiddag heb ik een paar fotootjes van de honden op het terrein gemaakt:

Met zijn allen het speelterrein op...Jippiieieieieeee!





Snuffelen, onderzoeken, springen, graven en draven...





Aislynn heeft het botje weer gevonden wat ze gisteren had verstopt...





Indy vindt een grote tak, die hij mee wil nemen...


Het speelterrein is erg groot, maar Aislynn prefereert toch om op allemaal takjes verder op haar bot te kluiven...

Anoukje heeft haar bot ook weer terug gevonden...

No comments: