11 February, 2007

Donkere hoekjes???

Toen we vanmorgen de honden zouden aanlijnen, was Aislynn weg. Nadat we haar naam riepen hoorden we onmiskenbare geluiden onder de werkbank vandaan komen. Ik denk dat de dame al eens om haar heen aan het kijken is voor een donker holletje, waar ze, als het aan haar zelf zou liggen en wij ons er niet mee zouden bemoeien, haar pupjes over enkele weekjes zou willen gaan werpen. Hoe kan zij immers weten, dat Bauke een prachtige werpkist heeft gemaakt voor dit doel? Het is zelfs haar "geboortewieg", om het zo maar eens te zeggen. Aislynn is hier 0p 14 april 2003 namelijk ook in geboren. Ach.......daar komt ze over zo'n twee weekjes nog wel achter, als we de werpkist in huis gaan zetten. Bovendien heeft Aislynn van die drachtige "nukken", zoals een wisselende eetlust. 's Morgens eet ze haar eten wel, maar dit gaat erg langzaam, met lange tanden en nog steeds niet van harte. 's Avonds daarentegen, heeft ze, zoals normaal is voor haar (als ze niet drachtig is) een gezonde eetlust en danst ze nog steeds als we met haar voerbakje aankomen. We vinden haar buikje nu iets dikker en strakker aanvoelen en haar tepeltjes zijn ook groter dan normaal. In de komende weken zal de buikomvang alleen nog maar verder toenemen en zal deze verder gaan groeien. Verder pakt ze haar rust en slaap meer dan anders in huis na het uitlaten. Kortom..........het gaat goed met ons drachtige Samojedenvrouwtje!!!

2 comments:

willy said...

Zo leuk om elke week weer een stukje te lezen hoe het allemaal gaat. dagelijks klikken we de weblog even open en zodra er iets staat dan is het gelijk..... er staat weer een stukje... gauw lezen. Het spannendste boek wat we ooit hebben gelezen. Succes Hoor

Unknown said...

Hallo Maya en Bauke,
het meisje is dus eeecht drachtig.Wat mooi dat het zo goed met haar gaat.Hoe dichterbij het komt,hoe spannender het wordt.Geef haar een dikke knuffel van ons.Groetjes Wolter en Roelie,en een poot van Djugas en Iron.