06 May, 2007

Dag Igor......dag Nomad.......

Vanmorgen dan ook afscheid genomen van Nomad en Igor. Het was een beetje een gekke dag. Nadat ze weg waren, over tot de orde van de dag........De kennel maar opruimen, het vetbed voor de laatste keer wassen, etensbakjes opruimen, weegschaal inpakken, enz. enz. Gelukkig een mailtje van Cai en van Mika, dat het ontzettend goed was gegaan eigenlijk best wel. Dat is heel erg fijn om te horen. Maar toch bleef er een beetje een katerig gevoel. Dus hebben we een lange wandeling gemaakt. Aislynn en de andere honden hebben totaal geen tekenen vertoond van dat ze de pups misten. Het was gewoon de hoogste tijd..........

2 comments:

willy said...

Hallo Maya en Bauke. Toch even weer een berichtje hoor. Die gekke dag gisteren voor jullie.... Ik begrijp het helemaal. Maar gelukkig kan ik je toch weer zeggen dat het ook vannacht prima is gegaan met Mika. Weer gezellig naast ons bed, even piepen maar het was gauw stil en tot half 5 doorgeslapen. Was niet de bedoeling maar hij bleef slapen, toch moe van alle nieuwe indrukken denken we. Een kanjer is het. Hij heeft al weer heerlijk gespeeld en geknuffeld. Een knuffelbeer eerste klas.

Unknown said...

Hallo Maya en Bauke,
vanacht eerst even piepen daarna geslapen tot drie uur. Laten plassen en weer geslapen.
Vandaag voor het eerst mee op de wandeling in de regen,en de plassen waren natuurlijk heel erg mooi om daar in te springen.Hij krijgt nu af en toe een snau van Djugas maar deze wordt dan ook goed begrepen. Met andere woorden het gaat heel goed met de kleine Nomad. We hebben enorm veel plezier met z,n allen.
Groetjes Wolter, Roelie,Djugas,Iron en Nomad.