12 May, 2007

Foto's van Mika in Amsterdam...

Hier de eerste foto's van Mika uit Amsterdam. Het gaat erg goed met hem. Hij slaapt al keurig in de bench, kan al even alleen gelaten worden, stapt overal onbevreesd op af, vindt alle honden leuk, vindt ook de katten leuk, enz. enz. Gisteren is Mika naar de dierenarts geweest voor zijn tweede prikje en ja hoor......hij is een echt ventje, want hij heeft nu twee ingedaalde balletjes. Baasjes zijn druk bezig met zit en Mika zou Mika niet zijn, of hij doet het al ( Wie kent niet het bekende spreekwoord: "Zo intelligent als een Samojeed")Vandaag moet hij voor het eerst naar de hondenschool: puppycursus. Enfin......de foto helemaal onderaan, waar hij op zijn rug ligt te slapen, zegt genoeg. Mika is thuis in Amsterdam!!!


Ook met Nomad, Cai en Igor gaat het erg goed. Nomad heeft veel plezier met Djugas en Iron, o.a. in het bos, Igor is al een keertje bij zee geweest en kan heel goed opschieten met Boyka, die hem al bijna vanaf het begin heeft geaccepteerd (ze drinken gezamenlijk uit dezelfde bak, Boyka geeft hem zo nu en dan een lik enz. enz.) Cai heeft ondertussen ook zijn eerste puppycursus gehad en was superactief op de hondenschool. Hij racede meteen door de tunnel en daar stonden ze op de hondenschool erg van te kijken, want dat doen niet alle hondjes zomaar. Cai en de twee Heilige Birmanen zijn ook al samen in de tuin en dat gaat heel goed, zolang de katten maar niet wegrennen (want dat vindt Cai wel een leuk spelletje natuurlijk). Cai slaapt ook al in de bench. Cai apporteerde ook al een balletje. Cai kan al niet meer gemist worden, volgens zijn bazinnetje (maar wij missen ze zo nu en dan alle vier nog wel hoor!). En dat besef je pas weer als er niet meer van die vrolijke puppietjes in je huis rondhuppelen. Maar wij zijn heel erg blij dat het goed gaat en dat ze zulke lieve baasjes en vrouwtjes hebben gevonden. Ik heb gisteren alle vetbedden en lakens en andere puppiespullen opgeruimd. En dan denk je natuurlijk nog even na over de afgelopen geweldige 8 weken. Het was prachtig!!!

1 comment:

willy said...

Oh wat leuk weer een berichtje op de weblog. Ik kijk elke dag nog of er iets staat. En wat een leuk nieuws allemaal enne... leuk he die foto's van Mika...
Begrijp je hoor dat je de puppies mist en kan alleen maar zeggen dat jullie het geweldig hebben gedaan.
Dankzij jullie zijn het alle 4(zoals ik lees) vrolijke en heerlijke sammen. Prachtige honden na 8 prachtige weken.
Dank je wel