20 May, 2007

Post van Mika, Nomad, Cai en Igor....

Vandaag weer een berichtje gehad van alle vier kanjers. Het gaat supergoed met de vier heertjes. Mika is naar het strand geweest, kan al goed alleen blijven, maar is 's morgens vroeg uit de veren en heeft dan zin in actie. Met Speedy de kat kan hij goed opschieten en jaagt de kat niet op. Jopie vindt het nog een beetje eng samen met Mika in 1 kamer, maar heeft al wel eens om het hoekje van de kamer gekeken.
Nomad is druk bezig om kennis te maken met andere hondenvriendjes. O.a. van dochter Jolien die twee herders heeft, maar natuurlijk het meeste met de twee Eurasiers: Djugas en Iron. En is ook al naar de grote stad Almelo geweest voor zijn socialisatie.
Cai's beide oortjes staan nu fier omhoog, hij houdt van in de tuin wroeten en wil altijd spelen, vooral met Jessica. Gisteren heeft Cai zijn eerste treinreisje gemaakt naar Hardegarijp, is hier in een appartement geweest, waar hij op bezoek is geweest, maar hier ook voor in de lift moest. Het gaat ook steeds beter met Cai en de poezen, alhoewel ze nog geen boezemvrienden zijn, maar daar is tijd voor nodig.
En met onze Igor gaat het ook goed. Hij kan goed opschieten met Boyka (of Boyka met Igor). Hij heeft alweer een bezoekje aan de markt gebracht, is al in het Haagsche bos geweest en meegeweest naar de Vlietlande, gaat mee naar de manege en is totaal niet bang voor paarden en andere honden.
Zie voor foto's op de website http://whitesmilingbeauty.nl

2 comments:

willy said...

Leuk om zo weer te lezen hoe de sammetjes zich ontwikkelen en gedragen. Kijken uit om ze allemaal weer te zien op 3 juni.
4 witte knuffels die dan echt weer een stukje groter zijn.
We houden jullie op de hoogte hoe het verder gaat.
Groetjes en knuffel van Mika

Unknown said...

Hallo allemaal,
Harstikke leuk om te lezen dat het met alle hondjes zo goed gaat. We genieten ook enorm van Nomad. Het is een lekker ondeugende rakker.
Hij loopt veel op de hondenschool,waar hij dan ook de bink uithangt. Net als Willy zien we er naar uit om op 3 juni het spul weer te zien.(natuurlijk ook de baasjes)
Groetjes en een dikke knuffel van Nomad