03 May, 2007

Een Noorse Elandhond en een Samojeed op bezoek...

Gisteren waren Gerlof en Syta met hun Samojeed Hannah (White Smiling Beauty Ayla's Baringa) en hun Diete (een Noorse Elandhond) op bezoek. Het lukte me gisteren niet om de foto's up te loaden op de weblog, vandaar een nieuwe poging. Indy was helemaal weg van Hannah en Diete daagde Aislynn telkens uit tot spel. Anouk en Ayla keken het allemaal wat aan. De bedoeling was, dat Joey (White Smiling Beauty Ayla's Big Joe) ook zou komen uit Koog aan de Zaan, maar 's morgens belde Joey's baasje Marc op, dat Joey kennelhoest te pakken had. En dat ze daarom niet konden komen, vanwege het besmettingsgevaar. Heel erg jammer, want ik wilde mijn kleine Joey graag weer eens terug zien. Ik zal even moeten wachten tot 3 juni op de clubmatch van de N.S.C. in Utrecht, want daar doet hij en ook Hannah aan mee. Hieronder de foto's van gisteren:







1 comment:

willy said...

Hoi Maya, Wat een heerlijke sammenboel is het toch bij jullie en dan nog de noorse elandhond. Hannah is ook een prachtige hond.
En de kleine kereltjes leren echt met iedereen kennis maken. Lekker voor je deze hele week vrij met het hele stel. Tot zaterdag...