01 May, 2007

Wandelen in Leeuwarden en op bezoek in Stiens...

























Vanmorgen vroeg zijn we met de vier mannetjes in de auto naar Leeuwarden gereden, want ik vond het belangrijk, om eens wat meer te zien en te horen, aangezien alle vier reutjes naar de grote stad verhuizen (Jaaaaaa......want Vriezenveen is natuurlijk ook een grote stad vergeleken met waar wij nu wonen). Welnu, er was genoeg te zien en te beleven. Er werd gebouwd, er werd gras gemaaid en haagjes geschoren, er reden auto's, brommers en fietsers voorbij. We kwamen een mevrouw tegen met een kinderwagen en andere voetgangers. Maar Mika, Nomad, Cai en Igor vonden het prima en waren niet bang.........Neeee........integendeel, ze hingen zo nu en dan in de riemen, wilden graag vooruit, overal aan snuffelen en op zijn tijd een robbertje stoeien met een broer die toevallig in de buurt was. Daarna in de auto weer terug naar huis. Even een tukkie doen. 's Middags om half 3 kwam Maya's zus Anneke met haar kinderen Mike en Manon om Maya en de pups in de Micra mee te nemen naar Stiens. Want Anneke's tuin is geheel omheind en bevat veel gras om op te ravotten en te spelen. En nou en of , of de pups wat hebben afgespeeld zeg. Geweldig vonden ze het. Ook stonden er natuurlijk veel speelattributen in de tuin, waar je verstoppertje kon doen, of waar je hard om heen kon hollen, enz. enz. Na een dik half uur ging het weer boerderijwaarts, alwaar Mike en Manon hebben geholpen om de pups eten te geven. Daarna was het slapen geblazen. Hieronder enkele foto's van de vele die gemaakt zijn, maar de rest brand Maya allemaal wel op de CD.........Oh ja en gisteren was Lady nog op bezoek, de Heidewachtel van een vriendin van Maya.
P.S. de riempjes kloppen niet wat betreft het bezoek aan de dierenarts, want het is altijd oppassen geblazen als we de pups de auto uitzetten, dus kijken we niet zo nauw, naar wie welke kleur riempje krijgt.

2 comments:

willy said...

Hallo Maya, wat zal je in de knoop hebben gezeten met 4 sammetjes die alles willen ontdekken onderweg en nog spelen ook natuurlijk en dan 4 riempjes die alle kanten opgaan. Jullie boffen met dit prachtige weer. Ze hebben al zoveel meegemaakt en ontdekt in deze weken maar iets echt hollands hebben ze nog niet gezien, en dat is.... Regen!!!
Gek eigenlijk toch het typische hollandse regenachtige weer....
Maar sinds dit pracht stel is geboren schijnt de zon!

Unknown said...

Hallo Maya en Bauke,
wilde jullie eerst even bedanken voor afgelopen zondag. We vonden het alletwee een ontzettende leuke middag. Natuurlijk om lekker te knuffelen met de kleine Nomad, maar ook om kennis te maken met de andere baasjes. Het ziet er toch ongelooflijk lief uit vier van die sammetjes aan de riem. Geniet er deze week lekker van,en we zien je zondag.
Groetjes Wolter en Roelie