26 March, 2007

Waggel waggel waggel....

De pups waren vandaag wat pieperig. Ik had het idee van een beetje buikpijn. Zal waarschijnlijk van de ontwormingskuur komen, maar heb geen diarree gezien. Ze proberen hun buikjes steeds meer op te tillen, dit gaat steeds beter en ze waggelen dan moeizaam een stukje verder, naar hun bestemming en dat is in de meeste gevallen nog steeds Aislynn. Hoe ze hun pootjes moeten neerzetten, daar moeten ze nog iets op bedenken, want de coordinatie is nog ver te zoeken. Als je niet beter wist zou je zeggen, dat er misschien Friese Beerenburg in de melk van Aislynn zit, want de pups zwalken "dronken" heen en weer en soms vallen ze om. In de loop van deze week zal het ongetwijfeld beter gaan.

2 comments:

Unknown said...

Het valt ook allemaal niet mee in die grote mensenwereld.Ze krijgen toch een heel ander uiterlijk nu de oogjes open zijn,en wat zal het een koddig gezicht zijn al dat waggelende spul. Geef ze allemaal een dikke knuffel,en geef je ons even een seintje vanaf wanneer we op kraamvisite mogen komen.
Groetjes Wolter en Roelie.

willy said...

Ze worden oh zo mooi en wat een schattig gezicht is dit toch zoals ze nog zo wankel door de wereld gaan. Kijken er naar uit om dit dit lieve stel te bewonderen.
Aislynn is met recht een trotse mama