07 April, 2007

Eten uit een schaaltje...

Vandaag eens begonnen met de pups ook te laten eten met zijn vieren van 1 plakje DUCK uit een schaaltje. Het is lekker verwarmd en de pups komen meteen aanzetten met vier hond sterk als ik het schaaltje heb neergezet. Het gaat helemaal op, tot het laatste kruimeltje. Verder zijn we nog steeds (en voor de rest van de periode hier bij ons) aan het oefenen met plassen op de krant. Met andere woorden, ik probeer ze krantzindelijk te maken. Hoop dat het lukt. Ik doe althans mijn best daarvoor. De pups zijn vandaag even een 10 minuutjes buiten geweest. Oma Ayla en tante Anouk meenden echter dat het belangrijker was om hen de onderwerpingstechniek aan te leren. Ze leren de pups om zich te onderwerpen en op hun rug te gaan liggen. Dientengevolge zijn de pups verder weinig aan het ontdekken geweest. Maar goed........ze zullen hier de volgende weken nog veel vaker komen en zullen het hele veld van haver tot gort kennen, als ze weggaan. Als de pups wakker zijn, dan til ik ze uit de kennel in de kamer. Mooi om te zien, dat ze steeds meer ontdekken en steeds verder de kamer ingaan. Soms stuiten ze dan weer op een andere hond. Anouk ging in de doos liggen, waar ik de kranten in bewaar. De pups probeerden met Anouk te spelen, of haar aandacht te krijgen, door met hun pootjes bewegingen naar Anouk te maken. Aislynn bemoeit haar weinig met de opvoeding op dit moment en laat dit aan Ayla en Anouk over. Indy bekijkt het allemaal van een afstandje en vindt het wel best. Zie foto's hieronder.
Aislynn met haar grote jongens...

Anouk in de doos met kranten en twee pupjes op onderzoek...

Oma Ayla en Groentjes...

Op het speelveld...

Opvoedingsles van oma Ayla en tante Anouk

Indy speelt zijn lievelingsspel in de verte: graven graven...

Anouk heeft zich tussen de slapende pups te gewrongen...

1 comment:

Unknown said...

Wat een prachtig gezicht al het spul bij elkaar, en wat krijgen ze een goede opvoeding en natuurlijk het socialiseren met alles is helemaal top!!!!!complimenten.
Als het jullie uitkomt wilden we graag morgen na de show even langskomen.We blijven niet lang, even kijken en knuffelen.We bellen dan als we bij de show weggaan.
We horen nog wel.Groetjes en fijne pasen,Wolter en Roelie.